Podcast Darovi materinstva

Zdravo!
Sem Lara Kastelic in vodim projekt Mother Nature v Sloveniji.

Že nekaj časa sem se poigravala z vprašanjem, kako mamam ponuditi možnost, da slišijo zgodbe drugih žensk in nekje v ozadju mojih možganov je bila ideja, da bi snemala podcast. Ideja je dobila zagon, ko je kolega na Facebooku objavil, da išče udeležence za Študijski krožek o podcastu. Študijski krožek mi je omogočil, da sem premagala izzive na področjih, kjer sem čutila, da imam sama izzive (tehnika, snemanje, obdelava zvoka) in mi dal inspiracijo, da se je dokončno izoblikovala ideja o vsebini podcastov: pogovori z mamami.

Namen podcasta je, da se pogovarjam z različnimi ženskami o različnih izkušnjah povezanih z materinstvom. V zgodbah raziskujem, kako je materinstvo preoblikovala žensko in ji omogočilo, da razvije nove veščine, sposobnosti in razmišljanje. Zanima me razvoj ženske in njen pogled na svet ter nase. Dotikam se tudi doživljanja materinstva z ženskami, ki otrok še nimajo, jih ne morejo imeti, so jih izgubile ali pa si jih ne želijo.

Izberi svojo aplikacijo za poslušanje

Če se naročiš na podcast Darovi materinstva v aplikaciji preko mobilnega telefona (npr. Google Podkasti, Spotify, Anchor.fm), te bo ta opomnila, da je izšla nova epizoda. Poslušanje preko telefona je enostavno, ker lahko zraven opravljaš gospodinjska opravila, greš na sprehod ali pa se igraš s svojim malčkom.

Želiš prispevati k ustvarjanju podcastov?

Svoj predlog za prihodnje sogovornice, ideje in vprašanja mi lahko pošlješ na info@matinarava.si ali na zasebno sporočilo na Instagramu ali Facebooku na @mothernatureslovenija.

Si želiš, da bi tvojo zgodbo slišale tudi druge ženske? Imaš 2 uri časa, ki bi ga boš namenila snemanju podcasta? Toplo vabljena, da mi poveš svojo zgodbo, vesela bom tvojega sporočila.

Če bi želela sodelovati v podcastu Darovi materinstva, me poišči na IG/FB ali mi piši na info@matinarava.si