Ljubljana
031 231 681
info@matinarava.si

Knjiga in karte Mother Nature

Želele smo ustvariti nekaj, kar ima lahko vsaka ženska doma. Vedno v torbici. Nekaj, kar ji lahko da kanček inspiracije in utehe, ko ima pet minut časa, da gre na stranišče.

Knjiga in komplet karte se medsebojno dopolnjujeta. Vsak na svoj način se dotikata 42 načel materinstva. Načela so dnevne afirmacije, ki nam na potovanju skozi materinstvo lahko pomagajo obujati prisotnost in zavedanje. Omenjena načela niso priporočila strokovnjakov, ne znanstvene ali verske resnice, nastala so na podlagi naših lastnih izkušenj. To so eliksirji, uvidi, esence naših radosti, bitk, izzivov in spoznanj, ki jih doživljamo kot matere.

Izhajale smo iz naših osebnih materinskih izkušenj in iz našega dela na osebnem razvoju in čuječnosti, povezovanju z naravo, obredu »iskanja vizije« (ang. vision quest), projekta Cultural Emergence in permakulture. V permakulturi načrtujemo regenerativne sisteme po zgledu narave, naš cilj pa je oblikovati regenerativne sisteme za matere s pomočjo naših načel.

Knjiga je namenjena tako posameznicam kot manjšim samoorganiziranim ženskim krogom Mother Nature. Načela so lahko koristna tudi za svetovalke in terapevtke na individualnih terapijah.

Priporočljivo je, da načela spoznavaš posamično, namesto da se lotiš branja vodnika od začetka do konca. Če imaš komplet kart, lahko izbereš eno karto ali pa karte razporediš, kot je navedeno v spremni knjižici, in v vodniku poiščeš podrobno razlago, vprašanja v razmislek ter predloge za aktivnosti.

Pripravili smo slovensko izdajo knjige z naslovom Esenca materinstva: vodnik opolnomočene matere po ceni 9,5€.

Spremljaj nas na socialnih omrežjih ali pa se prijavi na novičnik in brezplačno prejmi izvleček vodnika.