Fotografiranje

ZA MATERINSKI DAN

Mama in jaz

V razmišljanju, kaj bi bilo posebno darilo za materinski dan, mi je moja mami namignila, da bi imela fotko z mano. In tako, je dozorela ideja za fotkanje “Mama in jaz”. Dogovorila sem se s fotografom Anžetom (agstudio.si), da mi bo pomagal uresničiti zamisel in z mojo mami sva imeli fotošuting, da ti dobiš občutek, kakšen stil fotografije lahko pričakuješ.

Kako in kje?

Fotografiranje bo potekalo v mesecu marcu 2024. Termini med tednom so popoldan, med vikendi pa dopoldan. Termini so objavljeni v prijavnici.

PRIJAVNICA

Fotografiranje bo potekalu v fotografskem studiu v Vevčah. Informacije o točni lokaciji pošljem, ko se prijavite.

Fotografiranje ni omejeno samo na mamo in hči, poleg lahko pride tudi babica ali pa otroci. To ni družinsko fotografiranje. Poudarek je na ženskah v rodbini.

Vsaka skupina bo imela 90 minut časa, da se dogovorimo, kaj si želite, da se pofotkamo in da se po fotkanju odločite, katere slike so vam všeč in bodo deležne obdelave.

Po končanem fotkanju boste prejeli:
* eno natisnjeno fotografijo v velikosti 10x15cm na licu mesta,
* deset fotografij v digitalni obliki, ena izmed njih pa bo deležna pikico več retuširanja (če bo to potrebno), da jo boste lahko z veseljem tudi natisnile.

Cena 110€.
Vaš termin je potrjen, če v treh dneh po prijavi poravnate celotno plačilo.

PRIJAVNICA

Dodatna možnost: tisk fotografije in okvir

Izbrano fotografijo vam lahko natisnejo na kvaliteten papir Summerset v Studio Černe v velikost 13×18 ali 10×15, ter jo vstavijo v črn okvir s paspartujem.

Cena od 30€ dalje (odvisno od velikosti slike in okvirja).

Bi želela presenetiti svojo mamo in ji podariti prijetno doživetje in ustvariti trajen spomin?

PRIJAVNICA

Če imaš vprašanje piši na info@matinarava.si

Cilj je ustvariti fotografije, ki so brezčasne. Ki ne sledijo trenutnim trendom dekoracije, ampak v ospredje postavijo vas.