Fotografiranje

ZA MATERINSKI DAN

Mama in jaz

V razmišljanju, kaj bi bilo posebno darilo za materinski dan, mi je moja mami namignila, da bi imela fotko z mano. In tako, je dozorela ideja za fotkanje “Mama in jaz”. Dogovorila sem se s fotografom Anžetom (agstudio.si), da mi bo pomagal uresničiti zamisel in z mojo mami sva imeli fotošoting, da ti dobiš občutek, kakšen stil fotografije lahko pričakuješ.

Kako in kje?

Fotografiranje bo potekalo v soboto, 19. marca 2022 in v nedeljo, 20. marca 2022. Termini so vsako polno uro med 11h in 16h. Jaz bom seveda poleg, ker se veselim priložnosti, da te srečam 🙂

Fotografiranje bo potekalu v Fotio studiu Spomini na Dunajski cesti v Ljubljani. Informacije o točni lokaciji pošljem, ko se prijavite.

Fotografiranje ni omejeno samo na mamo in hči, poleg lahko pride tudi babica ali pa otroci.

Vsaka skupina bo imela 45 minut časa, da se dogovorimo, kaj si želite, da se pofotkamo in da se po fotkanju odločite, katere slike so vam všeč in bodo deležne obdelave.

Po končanem fotkanju boste prejele:
* 2 natisnjeni fotografiji,
* nekaj fotografij v digitalni obliki, ena izmed njih pa bo deležna pikico več retuširanja (če bo to potrebno), da jo boste lahko z veseljem tudi natisnile.

Cena 40€.

Dodatna možnost: tisk fotografije in okvir

Izbrano fotografijo vam lahko natisnejo na kvaliteten papir Summerset v Studio Černe v velikost 13×18 ali 10×15, ter jo vstavijo v črn okvir s paspartujem.

Cena od 30€ dalje (odvisno od velikosti slike in okvirja).

Bi želela presenetiti svojo mamo in ji podariti prijetno doživetje in ustvariti trajen spomin?

Pokliči me na 031 231 681 ter se dogovori za svoj termin.
Se veselim druženja, Lara

Fotografiranje poteka v skladu s trenutnimi ukrepi, zato je obvezno razkuževanje rok pred vstopom, nošenje maske (razen med fotkanjem) ter seveda ravnanje po priporočilih NIJZ.